La sopa marinera del KRAM és un plat que hem de posar a la llista de prioritats.

La sopa marinera del KRAM és un plat que hem de posar a la llista de prioritats.

Sopa marinera semblant a una bullabessa o a un «suquet» però una mica més densa.

Partim sempre d’un «fumet» de rap fresc fet a casa, els peixos, mol·luscs i mariscs que conté són segons mercat, és a dir no sempre la sopa és igual.

Avui hem degustat una sopa de peix amb musclo de roca del delta de l’Ebre, cloïssa gallega, calamar, cuetes d’escamarlans i tacs de lluç, però igual una altra vegada que la fem, els ingredients varien en funció l’oferta existent de peix i marisc frescos.

En qualsevol cas, sempre busquem una sopa de peix amb contingut prèmium de les millors llotges i que a més sigui reconfortant, saborosa i densa. Molt recomanable.

La sopa marinera del KRAM es un plato que debemos poner en la lista de prioridades.

Sopa marinera parecida a una bullabesa o a un “suquet” pero algo más densa.

Partimos siempre de un “fumet” de rape fresco hecho en casa y los pescados, moluscos y mariscos que contiene son según mercado, es decir no siempre la sopa es igual.

Hoy hemos degustado una sopa de pescado con mejillón de roca del delta, almeja gallega, calamar, colitas de cigalas y tacos de merluza, pero igual la próxima vez que la hagamos, los ingredientes varían en función a la oferta existente de pescados y mariscos frescos.

En cualquier caso, siempre buscamos una sopa de pescado con contenido prémium de las mejores lonjas y que además sea reconfortante, sabrosa y densa. Muy recomendable.

ULTIMES NOTICIES KRAM

×