La Coca de Folgueroles®, és el pa de coca que gastem a Restaurant KRAM, i ha obtingut Superior Taste Award 2021

La Coca de Folgueroles®, és el pa de coca que gastem a Restaurant KRAM, i ha obtingut Superior Taste Award 2021. La Coca de Folgueroles® és un pa diferent, per dimensions, elaboració i sobretot, pel seu sabor inconfusible

La Coca de Folgueroles®, és el pa de coca que gastem a Restaurant KRAM, i ha obtingut Superior Taste Award 2021.

La coca de Folgueroles és una iniciativa empresarial centrada sols en la producció artesanal de la coneguda Coca de Folgueroles®, el pa de pagès artesanal. És l’esforç d’un treball fet a mà, com els nostres pares ens van ensenyar, per entregar un producte natural, fresc i de qualitat.

Ingredients de qualitat. Un producte original i de qualitat comporta complir i mantenir un criteri selectiu, per això la matèria primera és fonamental a l’hora d’elaborar la nostra Coca de Folgueroles®.
Un mètode artesà.

El procés d’elaboració és 100 % natural i artesanal. Un procés de fermentació lenta que li donen una viscositat i tacte característics.

Farines selectes. La selecció de les farines i llevats amb les quals elaboraren la massa defineix directament el producte final, per això treballen amb farines i llevats de procedències sempre molt concretes que els ajuden a mantenir la qualitat del pa de La Coca de Folgueroles®.

La Coca de Folgueroles® és un pa diferent, per dimensions, elaboració i sobretot, pel seu sabor inconfusible.

ULTIMES NOTICIES KRAM

×