A restaurant KRAM només servim l’autèntic llamàntol salvatge blau del cantàbric:

A restaurant KRAM només servim l’autèntic llamàntol salvatge blau del cantàbric. Són les aigües fredes del mar Cantàbric -entre 15 o 22 graus de temperatura- i el seu fort onatge, el que proporciona al marisc espanyol aquest plus de sabor.

LLAMÀNTOL BLAU SALVATGE DEL CANTÀBRIC

Es tracta del crustaci més gran del fons de la mar: un llamàntol pot variar dels 300 grams fins als cinc quilos, segons la sort del pescador.

A més, és la presa més desitjada pels amants del marisc. Posseeix un cos robust i cinc parells de potes; dues d’elles acaben en grans pinces amb les quals un pot delectar-se.

El Llamàntol blau del Cantàbric té un to més fosc, tirant a verd o blau, el que el diferencia i molt d’altres de fora que són vermellosos.

A restaurant KRAM només servim l’autèntic llamàntol salvatge blau del cantàbric.

Són les aigües fredes del mar Cantàbric -entre 15 o 22 graus de temperatura- i el seu fort onatge, el que proporciona al marisc espanyol aquest plus de sabor.

Curiosament, aquest animal no sap nedar, per al seu volum. Però es gestiona de forma hàbil entre roques i coves, on resideix fins a 50 metres de profunditat.
Per assaborir-lo el millor és demanar al nostre Xef Andres Riestra, ell els dirà la millor forma per menjar-lo.

Els llamàntols (Bogavantes) del mar Cantàbric són únics al món.

ULTIMES NOTICIES KRAM

×