A KRAM ANDORRA defensem el producte de qualitat i encara més si és de proximitat. Aviat gaudirem del Porc de Palou.

A KRAM ANDORRA defensem el producte de qualitat en i encara més si és de proximitat. Aviat gaudirem del Porc de Palou com nens, es tracta d'un porc de raça Duroc. Galtes de porc de Palou amb xocolata pura i Capellini

A KRAM ANDORRA defensem el producte de qualitat i encara més si és de proximitat … Aviat gaudirem del Porc de Palou com nens, es tracta d’un porc de raça Duroc criat en petites granges de proximitat.

La carn d’aquest porc és una autèntica delícia, res a envejar a les seves vides a les dels seus cosins Ibèrics del sud, gaudint d’un benestar i d’una alimentació privilegiada que ens aporta un producte final de proximitat i de primera categoria.

Farem un seguit de plats amb Porc de Palou i avui us mostrem el primer plat.

Es tracta d’un «Guisote» (Com diu el nostre Xef Andrés Riestra) de «Galtes de porc de Palou amb xocolata pura i Capellini» i no vegis com acabes sucant pa… demanaràs pa tres vegades com a mínim, és un plat màgic!!

💙🔪 #kram #kramandorra #andorcarn #porcdepalou #kramandorra #productodeproximidad #andorra🇦🇩 #cerdoduroc ##chefandresriestra #cuinademercat #cuinadeproximitat #cuinademercat

ULTIMES NOTICIES KRAM

×